Obiceiuri sănătoase: Curățarea limbii în fiecare dimineață

Curățarea limbii în fiecare dimineață este un obicei sănătos, ce ar trebui practicat pentru o sănătate orală cât mai bună.

Cu toții v-ați trezit, măcar o dată, cu un gust ciudat în gură dimineață. Motivul? Bacteriile și toxinele se elimină în timpul somnului și se depozitează în anumite părți ale corpului, cum ar fi limba, pentru a putea fi îndepărtate cu ușurință.

De ce ar trebui să îmi curăț limba? O respirație mai bună, dispariția gustului ciudat și mai puține bacterii sunt câteva dintre motivele pentru care este bine să adopți acest obicei sănătos.

De ce dimineața? Procedeul se realizează dimineața înainte de a consuma lichide sau mâncare. Toate bacteriile și toxinele le vei înghiți și se vor reîntoarce în corp,  în cazul în care sari peste procedeu.

Este eficientă metoda? Da, am testat-o, încercat-o. Chiar am făcut un experiment în care 3 dimineți la rând mi-am curățat limba și în 3 nu. Diferență a fost foarte mare și pledez pentru.

Exemplific modul de acțiune: Scoate limba luuung afară, ia un dispozitiv de curățat (ai mai jos două recomandări, dacă ești nerăbdător și nu ai timp să cumperi, folosește o lingură) și se rașchetează limba :)))))))))))))))))))))) de la bază spre vârf. Procesul se repetă de câteva ori.  Clătește cu apă și GATA!

Foarte simplu și ușor poți consuma lichide sau micul dejun, nu este recomandat să te speli pe dinți imediat după.

Florentina a promis recomandări. Uite-le aici:
Gum HaliControl
Oral Hygiene
Mega Lingura

Goodbye și spor la rașchetat:))))))

Advertisements

3 thoughts on “Obiceiuri sănătoase: Curățarea limbii în fiecare dimineață

  1. Da. Inainte utilizam lingurita. E foarte usor de curatat si e mai eficient de cat cu lingurita. La mine e fara manere din plastic. Dar forma e similara.
    Yoghinii utilizeaza acest instrument de foarte mult timp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s