Sarmale de post cu semințe de dovleac

Suntem în postul Paștelui și pofta de sarmale mai trebuie satisfăcută din când în când. Pentru cei care sunt vegetarieni rețeta poate fi inclusă în meniul de Paște!

P1030461Ingrediente:

200 g semințe de dovleac măcinate

100 g soia granule fiartă

100 g orez brun nefiert

2 cepe

1 legătură de pătrunjel

ulei de măsline cât să lege compoziția

cimbru, piper și sare roz de himalaya

P1030464

În timpul fierberii adăugați 1 lingură de sare. Gustați sarmalele după 1 h și 15 minute de fierbere pentru a vedea în ce stadiu s-a fiert orezul și foaia de varză. Dacă mai este nevoie la sfârșit mai adaugați sare. În cazul în care varza nu este fiartă mai lăsați pe foc până devine ușor de rupt.

Cost per porție: 5,5 lei

pH: acid

Poftă mare și aștept cereri în căsătorie! Cine vine cu cele mai multe LIKE-uri și SHARE-uri are șanse mai mari :D!

Pe fete le aștept la ateliere practice de nutriție Iubim Și Gătim: Energie în farfurie!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s