Taurul și alimentația verde (alcalină)

Sursa Foto: consultanta-psihologica.com

Sursa Foto: consultanta-psihologica.com

Taurul este zodie de pământ. Pentru ei (taurii) tot ce are contact cu împământarea este binevenit în alimentația lor. Alimentație care se bazează mai mult pe verde (verde înseamnă alcalin).

Sulfatul de sodiu este sarea cu rol important în controlul cantității de apムretinuțムla nivelul organismului pentru nativi din zodia taur. Se găsește în spanac, fasole verde, castraveți, conopidă, vinete, varză, dovleac și ridichii.

Taurul este urmărit de tendința de a se îngrășa. Este fascinat de toate felurile de mâncare: sărate, dulci, acre și amare. Preferă să deguste din fiecare fel.

Taurul este vulnerabil la orice formă de răceală, mai ales când este obosit și stresat, de aceea se recomandă o alimentație sănătoasă și echilibrată.

Taurul are tendința de a dezvolta boli legate de sistemul glandular și obezitate. Tocmai de aceea sunt recomandate alimentele care ajută la drenarea toxinelor, cum sunt varza, prazul, ananasul. Mirodeniile precum coriandrul, pătrunjelul, ghimbirul și ceaiurile din plante fac miracole în organismul taurului.

O recomandare serioasă este să renunțe la grăsimi, dulciuri și alcool. Pentru că au o sensibilitate crescută la nivelul gâtului, este bine să bea des ceaiuri de salvie, tei și lămâie.

Dragi tauri, sper să vă fie de folos informațiile de mai sus și cel mai important este să țineți cont de ele! Vă pup pe toți și nu uitați să dați LIKE și SHARE!

Citește și:

Ceapa – cu dedicație pentru berbeci

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s