Mici raw, fără carne

Un 1 Mai plin de soare să aveți! Știu, vin invitațiile la grătare! Și mai știu că voi ați renunțat la ceafă de porc, piept de pui la grătar și mici. Ei, să nu ne supărăm, că avem și noi variante. Astăzi v-am pregătit mici raw, fără carne. Au ieșit delicioși și aproape identici la gust :). Vezi trucul mai jos pentru a obține cei mai buni mici 😉

Ingrediente

20130430_231011 cPentru compoziție:

100 -150  de grame de soia granule

100 g de cașcaval afumat dat pe răzătoare

100 g de brânză de oaie dată pe răzătoare

80 g de ciuperci tocate mărunt

3 fire de ceapă verde tocate mărunt

5 căței de usturoi pisați

condiment pentru mici sau grătar

3 linguri de făină integrală de gâu sau grâu măcinat

20130430_231128Pentru sos:

50 de ml de ulei de măsline

2 lingurițe de boia

piper

cimbru

Truc: pentru a avea o compoziție mai consistentă, adaugă soia fără să o înmoi în prealabil.

M-a uimit rețeta de mici raw cât de asemănătoare a ieșit la gust cu micii din carne. Testeaz-o și tu și împarte-o cu prietenii tăi de pe Facebook și Twitter!

Vezi și

Sarmale de post cu semințe de dovleac

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s