Nosso Lar – Filmul care prezice viitorul medicinei alternative!

nosso-larPrimesc multe întrebări în ultima vreme despre cărți, filme sau experimente cam din toate domeniile. Ce  îmi recomanzi să citesc? Ce film crezi că m-ar ajuta cu un mesaj în situația de față? Crezi că experimentul x este adevărat? Ca să mulțumesc pe toată lumea am decis, periodic, să fac recomandări diverse cu scopul ca tot mai multă lume să aibă parte de cunoaștere.

Azi vă recomand un film pe care l-am văzut de 7 ori (nu am răbdare să mă uit la un film de două ori). De fiecare dată când deschid filmul Nosso Lar (Căminul nostru) rămân captată complet. Era sa nu mai scriu pe blog azi :)))). Nosso Lar este un film după romanul cu același nume al clarvăzătorului brazilian Chico Xavier. Acesta este considerat cel mai mare clarvăzător al anilor 1970. Cărțile sale s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, iar profitul a fost donat integral operelor de caritate. În 1981 și 1982 a fost nominalizat pentru premiul Nobel. Printre cărțile sale se numără și Nosso Lar (Căminul nostru), carte ce se găsește și pe rafturile librăriilor din România.

Romanul Nosso Lar a fost ecranizat  în 2010 și este un film cu o distribuție de excepție, având în vedere actorii brazilieni celebri care joacă în film. Ce m-a impresionat pe mine la acest film? Uite motivele pentru care l-aș vedea de 1000 de ori:

 • oamenii sunt capabili să se autovindece și să îi vindece și pe alții
 • în medicina ar trebui introduse în punerea unui diagnostic ura, resentimentele, prejudecățile etc.
 • ce se întâmplă cu sufletul unei persoane după moartea fizică.
 • întotdeauna descopăr un alt mesaj pe care l-am ratat în vizionarea anterioară
 • conducătorii sunt smeriți și la dispoziția aleșilor

Pe scurt, Nosso Lar prezintă viața unui medic pe Terra, care moare și ajunge în Nosso Lar. Acolo el trebuie să se adapteze la noul tip de medicină pentru a putea fi din nou medic. De asemenea, sunt prezentate locurile prin care trece un suflet după moarte și ce trebuie să facă pentru a se întoarce pe Pământ. Nu vă spun mai mult, vă las să urmăriți filmul mai jos, tot ce trebuie să faceți este să dați play și full screen 🙂

Sănătate și succes!

Florentina

7 thoughts on “Nosso Lar – Filmul care prezice viitorul medicinei alternative!

 1. Prin urmare, o incercare palida, venita din partea unui “medium” catolic fervent, respectiv de a “corecta” specia umana printr-un “dicteu automat” primit de la un “spirit” fost boem, care si-ar fi facut putin timp sa iasa din Purgatoriu pentru a-si povesti fosta viata pamanteasca. 😛 Interesanta incercare ridicola. ^_^ Si ce-i cu faza cu biciuirea si umletul “mortilor vii” a la “Thriller”-ul lui Michael Jackson?! O.o :-)))

 2. iti recomand si filmul ”Si viata continua”,film regizat dupa cartea si autorul cu acelasi anume si este un fel de episodul 2 la Nosso Lar..ne ajuta sa intelegem legaturile/increngaturile karmice..foarte util, de re/vazut de nn si nn ori si sigur lumea va fi mai buna..la fel recomand filmul ”Viata lui Chico Xavier”,a acestui medium minunat care a servit umil omenirea fara sa ia vreun ban din cele 412 carti care le-a scris cu bucurie in urma relatarilor spiritelor care-l contactau, in special ghidul sau astral Emmanuel, motiv pentru care aceste carti sunt o comoara in a afla ce se intampla dupa moarte si cate ceva despre Legile Divine Universale..
  Oamenii si-ar re/gandi de 2 ori actiunile daca ar sti ca orice gest, gand, emotie este observata de toti din lumea de dincolo;
  stai ca pun un link unde le gasesti:
  http://www.spiritus.ro/video/filme-video/filme_spirituale.htm

  da mai departe, pentru o lume mai buna, din acest motiv suntem aici 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s