UPDATE Consultații și diete la Brașov, până duminică 8 septembrie

4

UPDATE E o vreme așa frumoasă în Brașov că nu mă îndur să plec azi. Îmi place frumusețea locului, oamenii sunt extraordinari, așa că am decis să mai rămân până mâine după amiază. Dacă mai sunt persoane printre voi care doresc consultații, mă puteți contacta telefonic la 0727.784.667. Mai jos aveți modul în care se desfășoară consultația. Vă pup!

Dragii mei, pentru că mai multe persoane din Brașov m-au contactat să mă întrebe de diete și consultații în Brașov, am decis ca seara începând cu ora 18.00 să îmi dedic timpul vouă, celor care doriți să fiți mereu sănătoși și care vă preocupați de sănătatea voastră. Așadar, în fiecare zi până vineri putem programa consultații după ora 18.00, iar sâmbătă ne putem vedea de dimineață.

Ai probleme de digestie? Te confrunți cu constipația? Te simți slăbit/ă și fără energie? Simți nevoia unei cure de detoxifiere? Vrei să slăbești simplu și fără eforturi exagerate? Te pot ajuta să eliberezi toate aceste probleme din viața ta și să te bucuri de fiecare moment fără niciun stres. Da, dețin multe tipuri de diete și tehnici, care se dovedesc zi de zi extrem de eficiente.

Vă întrebați cum se desfășoară o consultație? Începem cu o analiză făcută cu aparatul Quantum Analyzer. Acest aparat este construit pe principii electromagnetice și poate estima din structurile energetice ale fiecăruia dacă există sau nu perturbări ale sănătății. Quantum oferă informații despre toate sistemele și organele din corp și aici amintesc: starea ficatului, plămânilor, inimii, ph-ul sângelui, sistemul nervos, starea articulațiilor, indicele corporal etc. Foarte multe persoane mi-au confirmat că rezultatele date de Quantum Analyzer corespund cu analizele făcute la medic, ceea ce înseamnă că aparatul este unul foarte bun.

Interpretăm rezultatele testării cu Quantum Analyzer. Vom lua fiecare secțiune în parte și vom vedea ce înseamnă, ce cauza ar putea avea. De exemplu, multe dintre persoanele testate au probleme cu calciul, sau vitamina B ori K. Cine dorește ca în urma consultației cu Quantum Analyzer, putem pune la punct dieta pentru perioada următoare. De asemenea, vom lucra și pe parte de wellness, ceea ce înseamnă analiza modului personal de gândire și descoperirea blocajelor mentale și emoționale care ar putea cauza probleme de sănătate.

Consultația se desfășoară ușor, fără efort din partea pacientului. Deschiderea și dorința de evoluție sunt cele mai importante. Cât depre preț, pentru că sunt într-un oraș așa frumos, vă voi face reduceri semnificative.

Pentru programări mă puteți contacta la 0727.784.667. Consultațiile vor avea loc la Pensiunea Flamingo de pe Strada Lungă.

Sănătate și succes!

Florentina Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s