Iubim romanii talentati! Haideti sa o sustinem cu un VOT pe Florina Ivascu la concursul Vogue

263995_226878640676288_4036258_nIntotdeuna am apreciat romanii talentati, femei, barbati, fete, copii, ii iubesc pe toti cand vad cum creaza. La fel o iubesc si pe Florina Ivascu! Nu o cunosc personal, dar m-am indragostit de creatiile ei pe Facebook. Florina este designer vestimentar si participa in acest moment la concursul Muuse x Vogue Talent Italia. Romanca noastra are mari sanse sa castige! Se afla in Top 10 finalisti pe locul 5. Ca si artist Florina a facut ce trebuia, acum noi suntem cei care putem sa facem ceva pentru ea! Asa ca va rog sa o votati. Procedura de VOT este simpla:

  1. Da click pe acest linkhttp://www.vogue.it/talents/concorsi-e-altro/2013/09/muuse-x-vogue-talents-vota-il-preferito
  2. Bifeaza numele Florina Ivascu
  3. Da click pe VOTE

De ce sa o votezi pe Florina?

Model participant concursIn primul rand ca este foarte buna! Se vede dupa colectiile pe care le creaza. Mai mult, Florina Ivascu  a studiat moda la Accademia di Belle Arti di Brera din Milano si la Universitatea de Arta si Design din Cluj. S-a remarcat in lumea modei in 2010 castigand concursul Arts of Fashion din San Francisco cu colectia „Cancer Flower” inspirata din „estetica uratului” si creatia literara a poetului francez Ch. Baudelaire „Les fleur du mal” si „Flori de mucegai” de Tudor Arghezi, unde Florina interpreteaza artizanal prin texturi si structuri frumusetea lucrurilor urate/neplacute .

Un proiect foarte important in cariera ei este Masterclass-ul din Paris unde creaza in Atelierele Muzeului Louvre din Paris piesele proiectului „Archi-Couture”. Partea de broderie a colectiei este realizata in colaborare cu prestigioasa casa de broderie MAISON LESAGE PARIS.

colectie Florina IvascuDezvoltarea colectiei din Paris „Archi-Couture” a fost conceptualizata mai departe si prezentata in mai 2013 la Gala Avanpremiere, Bucuresti, sub atentia criticului de moda Alin Galatescu.

Colectia este inscrisa in concursul Muuse x Vogue Talent Italia, iar in 23 septembrie Fashion Editorul Vogue Talents, Sara Maino, a ales-o pe Florina printre cei 10 finalisti din peste 300 de participanti de la cele mai prestigioase scoli de moda din lume.

Am rugat-o pe Florina sa ne spuna cateva cuvinte despre concurs si ceea ce simte in aceste momente:

creatie Florina Ivascu„Sunt mandra ca reprezint inca odata Romania si Universitatea de Arta din Cluj. Urmaream acest concurs inca de anul trecut insa nu eram pregatita sa particip. Este foarte important pentru mine si o mare oportunitate de a mi se oferi suport  in realizarea colectiilor, de a avea o echipa care sa se ocupe de promovarea si vinderea colectiior mele, pentru ca tocmai acest lucru imi lipseste, sprijinul si echipa. Deocamdata nu am nici o sustinere din nici o parte si nici posibilitatea de a investi, iar ca si pana acum premiile concursurilor reprezinta singura mea sustinere pentru a putea expune si produce. Este un domeniu in care trebuie sa avem rabdare si perseverenta ca sa putem cladi ceva.

Stiu ca ti-a placut ce ai aflat despre Florina. Asa ca nu mai astepta si VOTEAZ-O, mai sunt doar 7 zile de concurs!!! Iti readuc aminte procedura de vot:

  1. Da click pe acest linkhttp://www.vogue.it/talents/concorsi-e-altro/2013/09/muuse-x-vogue-talents-vota-il-preferito
  2. Bifeaza numele Florina Ivascu
  3. Da click pe VOTE

Sanatate si succes!

Florentina Gionea

Consilier in Nutritie si Wellness

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s