Sindromul de Epuizare al Glandelor Suprarenale, plan de tratament și afirmații vindecătoare

Sursa Foto: sfatulmedicului.ro

Sursa Foto: sfatulmedicului.ro

Cu foarte mare interes s-a citit articolul despre Sindromul de Epuizare al Glandelor Suprarenale. Știu din comentariile voastre că așteptați soluții pentru a vindeca simptomele cu care vă confruntați. Azi vin cu un plan de tratament general. Mulți ați cerut să fiu mai specifică, însă nu se poate. Gândiți-vă că sunt peste 20.000 de persoane care au citit acest articol și toate au simptome diferite, deși se încadrează în cele enumerate în articolele precedente. Repet, acest plan de tratament este general și nu personalizat.

Înainte de a începe descrierea planului de tratament, vreau să fiți conștienți că simptomele recunoscute personal se leagă și cu dereglări ale altor organe sau sisteme din corp. De aceea recomand ca vindecarea să se facă asistat. Doar cei care se consideră destul de auto-disciplinați se pot vindeca singuri.

Testare a Sistemului Endocrin cu Quantum Analyzer

Testare a Sistemului Endocrin cu Quantum Analyzer

Panul de tratament se desfășoară așa:

  • În urma unei consultații se observă legăturile dintre glandele suprarenale și alte organe, de exemplu Quantum Analyzer arată indicele de urobilinogen, care se secretă din ficat pe motiv de supărare și stres, dar se manifestă la nivel renal.
  • Suplimentele nutritive se administrează tot în urma unei consultații. A lua suplimente ”după ureche” nu face parte din recomandarea mea.
  • Din dieta alimentara se elimină alimentele care provoacă aciditate, se adoptă o dietă alcalină. Însă și aici există reversul medaliei, sunt persoane care au ph-alcalin și care au probleme și cu glandele suprarenale. Am întâlnit astfel de cazuri de curând. 
  • Recomand consumul zilnic al următoarelor alimente: sfeclă roșie, castravete, țelină, varză roșie, gulie, ridiche neagră, pătrunjel. Se consumă nepreparate termic, în salate, sub formă de sucuri sau smoothie. 
  • Fructele recomandate vișine proaspete, crude sunt bogate în potasiu.

Ce recomand fără restricție:

  • Ceaiurile amestec special pentru funcția renală
  • Consumul de apă 2,5 litri de apă pe zi.
  • Meditația este o formă foarte bună de a aduce energie în corp. Sunt foarte multe meditații pe care le găsiți online, alegeți una cu care să rezonați.
  • Observarea personală. Observați când se manifestă simptomele și ce gânduri v-au trecut prin minte sau în urma căror situații se manifestă (de stres, cearta sau pur și simplu).
  • Petreceți timp în natură. Muntele este o bună sursă de energie.

Cât despre cauzele subtile ale îmbolnăvirii aș vrea să știți că FRICA este sursa principală de epuizare a glandelor suprarenale. În fotografiile de mai jos aveți informații despre afecțiunile glandelor suprarenale din cartea ”Marele Dicționar al Bolilor și Afecțiunilor. Cauzele subtile ale îmbolnăvirii” scrisă de Jacques Martel, terapeut canadian care lucrează cu cauzele subtile încă din 1978 și care are rezultate foarte bune.

Glandele Suprarenale, cauze subtile, partea 1

Glandele suprarenale part. 1

 

Glandele Suprarenale, cauze subtile, partea 2

Glandele suprarenale part 2

 

Glandele Suprarenale, cauze subtile, partea 3

Glandele suprarenale part 3

Afirmația vindecătoare este următoarea:

”Accept să renunț la atitudinea mea defensivă și decid să îmi fixez un scop în viață. Adopt un stil de viață mai simplu și devin mai deschis îmi regăsesc echilibrul. Am încredere în ceea ce îmi poate aduce lumea materială (siguranță și protecție). Mă trezesc dimineața plin de energie, am poftă de viață și sunt capabil să trec la acțiune. Conștientizez ceea ce îmi doresc cu adevărat. Călătoresc prin viață cu încredere și credință”

Afirmația vindecătoare se repetă de 3 ori înainte de culcare, chiar înainte de a adormi și dimineața tot de 3 ori. Procesul se face timp de 21 de zile (aceasta este perioada în care mintea înțelege că se va produce cu adevărat o schimbare pe toate nivelele). Cel mai important este să rostiți afirmația cu voce tare și să credeți din ce în ce mai mult în ea.

Spor la treabă și la vindecare …

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !

One thought on “Sindromul de Epuizare al Glandelor Suprarenale, plan de tratament și afirmații vindecătoare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s