Scorpionii și dieta stimulativă sexual

ScorpionScorpionii sunt considerați ”nebuanticii” zodiacului. Energia lor sexuală (creatoare) este foarte puternică și de aceea consumul și manifestarea cântărește foarte mult în viața de zi cu zi. Datorită acestei energii sexuale puternice, scorpionii pot avea capacitatea de a evolua spiritual foarte repede dacă își găsesc practica de sublimare a energiei. Energia sexuală este energie creatoare care se poate manifesta pe toate planurile fizic, material, mental, profesional, social etc. Această energie se stimulează inclusiv prin alimentație.

Dieta care stimulează energia sexuală- creatoare este  dieta vegetariană. Alimentele au un impact puternic asupra energiei sexuale, de aceea este indicat ca nativii din scorpion să renunțe la consumul de carne, mezeluri, alimente procesate, produsele de patiserie, să reducă din consumul de unt sau creme de brânză.

Scorpionii pot prezenta foarte des creșteri ale nivelului lipidelor sanguine, ei au nevoie de mese mai sărace în grăsimi, lucru care îi ajută să-și mențină greutatea corporală. Grăsimile saturate, în majoritate de origine animală, sunt primele contraindicate (rolul lor este aproape criminal).

Nu vă speriați, nu veți duce lipsă de grăsimi nesaturate (sănătoase) în corp. Pentru a asigura necesarul de acizi grași, nativii din scorpion pot  adăuga dietei  zilnice două linguri de uleiuri vegetale nesaturate (ulei de măsline, sâmburi de struguri, susan, toate presate la rece), care furnizează organismului acidul linoleic necesar. Proteinele de care au nevoie în alimentație pot fi luate din ouă de prepeliță, avocado, fasole, soia, ciuperci, pastă de susan, nuci, alune de pădure, semințe de floarea-soarelui, semințe de dovleac, măsline, ulei de măsline. La această dietă, nativii trebuie să adauge vitaminele C, E și B complex.

Sarea  Scorpionilor este sulfatul de calciu, care contribuie la refacerea țesutului epitelial și la menținerea rezistenței naturale a organismului la boală, prevenind acumularea deșeurilor organice. În stare naturală, sarea se găsește în fructe proaspete și legume precum ceapa, sparanghel, napi, usturoi, muștar, fasole verde, conopidă, praz, ridichi, smochine, prune, nuci de cocos, afine, agrișe.

Plantele medicinale asociate acestui Semn sunt busuiocul, captalanul, pelinul, urzică.

Energia sexuală se traduce prin mai multe manifestări la scorpioni, una dintre este este plăcerea. Plăcerea de a mânca și modul în care mănâncă un nativ din scorpion reflectă apetitul sexual și dorința de plăcere a persoanei respective. Vă las pe voi să îi studiați! 🙂

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s