La mulți ani Măriilor și la mulți ani Marinei Române!

6[1]Astăzi, de Sfântă Mărie, vă urez tuturor Mariilor, Mărinilor și celor care îți sărbătoresc ziua azi, să aveți parte de vise împlinite prin acțiune, de iubire de sine și de implinire sufletească, mentală și materială! Fie ca toate aceste urări să vă însoțească la bine și la rău! Cu multă dragoste vă urez!

Mai am câteva urări speciale de făcut: prietenei mele Maria Vasile, cu iubire și serenitate să trăiești mereu. Mătușicii mele dragi Mariana, te iubesc! Surorii mele Maria Magdalena, ești o ființă minunată! Bunicii mele Mariana, să fii mereu sănătoasă și plină de viață și nu în ultimul rând Ozanei Barabancea. Ozana ești specială pentru mine și mă bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem!

O urare mare și frumoasă pentru voi toți, cei care sunteți mereu pe Iubim Și Gătim, vă urez să acționați spre binele vostru, spre visele voastre și spre viața voastră. Fiți fericiți!

Noi aici în Armenia, avem deseară prezentarea țării. Sperăm din tot sufletul să facem ceva minunat și să arătăm celor 10 țări participante că România este un paradis natural și plin de viață!

Încă o dată La mulți ani! și de asemenea și Marinei Române, să va distrați la mare :).

Sănătate și succes

Florentina

Consilier în nutriție și wellness

Leave a comment